Anunturi, Pentru Crăciun, Pentru Paște, Vin

Intră în lumea creatorilor de bun gust și bună stare

Cu Raluca Vasile și Adriana Popescu am făcut multe lucruri frumoase în domeniul gastronomic și enologic. Luate separat, sînt două fete care se pricep la multe și tot ce fac, fac bine.

Raluca e om de branding, parfumier, coach și un excelent organizator, îi place să descopere mereu lucruri valoroase din tradițiile gastronomice și să ajute gastronomii populari să își facă produsele cunoscute. Împreună cu ea am fondat Slow Food Dobrogea.

Adriana se pricepe la vinuri, scrie excelent despre stil de viață pe blogul http://adrianajoy.ro, la sport și, de asemenea, la promovat lucrurile care merită promovate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Luate împreună sînt o forță care va pune în mișcare un hub, un food hub, mai exact. Eu le doresc din tot sufletul succes și vă las mai jos prezentarea făcută chiar de ele noului concept ”Băcănia Verde”.

15.01.2021 S-a lansat BăcăniaVerde.Ro, food hub cu platforma eshop online dedicat producătorilor locali, artizani de bun gust și cultivării educației gastro-oenologice prin experienţe multisenzoriale.

Etic, tradițional, proaspăt și savuros, cu arome și gusturi din copilărie fabuloase, dar și cu accente moderne, îmbinând arta bunicilor noștri și creativitatea secolului 21 si atmosfera calda si familiala din jurul mesei traditionale romanesti – iată cum descriem “meniul” noului food hub BăcăniaVerde.ro

Spun “meniul”, pentru că am lansat această patformă într-o perioadă în care nu ne putem bucura prea mult de ieșiri la restaurante și de evenimente – și ne e dor.

Și pentru că este nevoie, acum, mai mult decât oricând, să susținem producătorii români, asumați, curajoși și inventivi (chiar și în aceste vremuri sau poate cu atât mai mult) vom avea doar produse locale, de calitate, de la artizani din toata țara.

Așadar, BăcăniaVerde.Ro este un food hub, dedicat producătorilor locali, platformă online și e-shop, creată chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, cu produse gastronomice artizanale și vinuri de calitate de la crame din toată țara, boutique sau mai aparte.

Acele lucruri care aduc nu doar gust bun, dar și dorința de a te bucura de ele cu cei dragi, de a fi cu toții la masă, care dau un sentiment de plenitudine.

Sunt produse selectate pe criteriile mișcării Slow Food:  bune, gustoase, curate, etice in raport cu efortul producatorului si mediul.

Așa că pășim în 2021 cu încrederea că putem fi un etalon al bunului gust, al asocierilor de gusturi si arome într-o perioadă mai grea, iar scopul nostru e de a susține acești producători și a te îndemna și pe tine, consumatorule, să îi cunoști!

Este o zonă dragă nouă în care activăm offline de mai bine de 10 ani cu o bază de date de peste 10.000 contacte directe – persoane fizice și clienți corporate, experimentaliști de evenimente și iubitori de gastronomie și vin, de produse gourmet traditionale, de gusturi bune locale, cu degustări și evenimente, pe care sperăm să le putem relua în curând.

Am strâns deja o comunitate micuță, dar inimoasă, la care te invităm să ni te alături dacă ești producător și simți că ai ceva de spus, și dacă ești consumator, să îndrăznești să încerci delicii cu savori uitate sau în combinații noi, să cumperi mai mult on line, să susții alături de noi acești producători ambițioși și încrezători în ceea ce fac.

BăcăniaVerde.Ro dă și opțiunile de a-ți face propriul coș sau de a opta pentru coșurile de-a gata, măiestrite de-ai noștri prieteni-colaboratori.

Cadouri-gourmet simbol, idei pentru mese vesele, festive sau informale, picnicuri, cine, onomastici și alte sărbători

Este o platformă care te va inspira pentru viitoare cadouri de zile aniversare și onomastice, produse pentru sărbători religioase, mese festive, picnicuri, cine romantice, mese vesele în familie sau cu prietenii, degustări, diferite alte ocazii precum 1 și 8 Martie, Valentine’s Day, Paște, Crăciun, Anul Nou.

Pentru partener, părinți, socrii, prieteni, veri, angajți și șefi!

Iată mai jos din ce poți alege (pe scurt). Poți personliza în funcție de gusturi un cadou-gourmet simbol cu brânzeturi cu trufe, “cofeturi” home made și vin, până la un adevărat coș pentru un festin gastronomico-oenologic.

 

Ca pachete speciale cu mai multe produse din cele de mai jos, pot fi amintite GourmeTraditional, Sensorial Delights (colectii de gusturi, arome si miresme, parfumuri si cosmetice naturale romanesti de lux, intre care si Parfum de vin, Zana Zanelor sau Zmeul Zmeilor, cutiile de cadouri Vis de Lavanda sau Gradina de Trandafiri), Brânzeturi și Vin (vezi pe site ce conține fiecare).

  • Delicatese-signature:  untură de rață cu turmeric, cremă de brânză cu fistic și fenicul, unt cu trufe, pastă de jumări, pate de cerb ș.a. pentru  platouri asortate sau ca însoțitoare la o varietate de preparate.
  • Brânzeturi maturate, cu condimente, cu trufe, cu vin roșu și multe altele
  • Dulcețuri , chutney-uri și sosuri GourmeTradițional – de fructe negre & espresso, rubarbă & curry, ardei iute, ghimbir & piper etc.
  • Zacuști de vinete, cu ciuperci, cu trufe
  • Produse de patiserie și cofetărie artizanală – tablete de ciocolată cu fructe confiate, condimente și oleginoase, biscuiți asortați, praline, macarons cu arome delicioase, cozonaci dolofani, plini de cacao și nucă.
  • Vinuri spumante, albe, roze, roșii din toate regiunile vitivinicole ale țării, inclusiv etichete mai rare, pe care nu prea le găsești. Avem deja de la câteva crame, le vom prezenta în curând.
  • Pachete de degustări de brânzeturi pentru vinuri dacă vrei să impresionezi un partener de afaceri sau musafirii apropiați, prieteni și rude.

Iar acestea sunt doar o parte pentru că vei găsi multe altele.

 

Toate condițiile de comandă rapidă le găsești pe site.

Și ca surpriza multisenzorială să fie într-adevăr completă, intră și pe site-ul partener cu produse cosmetice, organice din Romania  YourPersonalAroma.com, pentru tine și pentru cei dragi:

unturi și creme de corp, parfumuri elegante, gourmet sau puternice, cu arome pe alese, de la arome florale și citrice, la vetiver și oud, sau chiar un inedit Parfum de vin  – pe care le poți personaliza în sticluțe bijuterii.

Echipa BacaniaVerde.ro

Raluca Vasile, Fondator, consultant branding multisenzorial, parfumier, coach de lifestyle

Adriana Popescu, Project Manager, critic de vin, blogger de lifestyle

www.bacaniaverde.ro/e-shop/

https://www.facebook.com/ManancSanatos

instagram: @bacaniaverde

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *