Buna Carmen, foarte frumos articolul si plin de informatii. O intrebare la vinul alb: nu-i adaugi absolut nimic pentru limpezire, ceva de genul bentonita sau mai stiu ce? Adica il tragi direct in damigene dupa ce a terminat din fiert? In aceste conditii cat timp se pastreaza si la ce temperatura? Multumesc.
Mulțumesc frumos! Nu am pus nimic pînă acum. După ce l-am tras de pe drojdie, l-am pus pe categorii: într-o damigeană mai mare am pus tot ce era limpede de deasupra, pe care am păstrat-o ultima la băut, restul s-au consumat mai repede, n-am avut timp să gîndesc prea mult în legătură cu ele 🙂
Buna Carmen, foarte frumos articolul si plin de informatii. O intrebare la vinul alb: nu-i adaugi absolut nimic pentru limpezire, ceva de genul bentonita sau mai stiu ce? Adica il tragi direct in damigene dupa ce a terminat din fiert? In aceste conditii cat timp se pastreaza si la ce temperatura? Multumesc.
Mulțumesc frumos! Nu am pus nimic pînă acum. După ce l-am tras de pe drojdie, l-am pus pe categorii: într-o damigeană mai mare am pus tot ce era limpede de deasupra, pe care am păstrat-o ultima la băut, restul s-au consumat mai repede, n-am avut timp să gîndesc prea mult în legătură cu ele 🙂