Amintiri, Tururi culinare, Vizite, Vorbe

Dobrogea mai puțin umblată – invitație la un tur culinar

”Coc” de mult timp ideea unui tur culinar al Dobrogei, iar acum am ocazia să vă invit să citiți articolul meu de la link-ul de mai jos, și, dacă vi se pare interesant, să vă înscrieți pentru acest tur. Vă aștept cu drag înscrierile, urmînd ca detaliile organizatorice să le stabilim împreună.

Dobrogea mai puțin umblată

Edit 2018: link-ul către articol nu mai funcționează, dar puteți citi argumentul meu pentru un tur culinar dobrogean în articolul Dobrogea – tururi, excursii.

Cîteva fotografii care sper să vă inspire să acceptați invitația:Jurilovca

IMG_0714 IMG_0717 IMG_9312

20150407_210049 20150522_211000 20150522_212812 IMG_0709

Tagged , , , , ,

3 thoughts on “Dobrogea mai puțin umblată – invitație la un tur culinar

  1. Bună ziua,
    Ca să va citez… “coc” și eu de multa vreme un tur culinar în zona Moldovei, cam pe unde s-a născut Creanga.
    Voiam sa va întreb dacă ați avut succes cu turul culinar pe care v-ați propus să-l organizați.

    1. Felicitări pentru intenția de a face un tur culinar în Moldova! Cu turul în Dobrogea am avut un succes parțial 🙂 l-am făcut parțial cu prietenii apropiați, dar partea cea mai bună este că l-am integrat în cadrul unor tururi complexe făcute de TourX (TourX.ro), un operator de experiențe turistice pe litoral. Turiștii care vin pe litoral pot face excursii de o zi prin Dobrogea continentală, unde vor avea experiențe culturale multietnice, culinare, istorice, geologice etc. O să vă țin informați în legătură cu asta. Vă doresc mult succes și dumneavoastră și sper să faceți cît de curînd ce v-ați propus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *